Lokeren – Charleroi live stream

Zaterdag 21/10 om 18 u neemt Lokeren het thuis op tegen Charleroi dat nog steeds 2 des staat in de Jupiler Pro League. Lokeren kende een moeilijke start en aarzelde niet om terug te vallen naar de trainer dat vroeger wel succes had met Lokeren. Sinds de komst van peter Maes begint de ploeg zich nu te vormen en hebben ze nog steeds de ambitie om voor een plaats te spelen in de top 8.
Kan Lokeren dit weekend een zeer goede zaak doen om thuis de volle buit binnen te halen?

Charleroi blijft iedereen verbazen en staan nog steeds 2 des in de rankschikking maar lieten vorige week toch een steekje vallen door thuis niet verder dan een 2-2 tegen Eupen te spelen. Zet Charleroi terug orde op zaken tegen Lokeren?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Lokeren – Charleroi live stream