KV Mechelen – Anderlecht live stream

Na de interlands is het weer tijd voor de Jupiler Pro League en KV Mechelen mag de speeldag openen tegen Anderlecht. de wedstrijd word gespeeld op vrijdag 13/10 en start om 20.30 U.

KV Mechelen heeft na een moeilijke start eindelijk de draai terug gevonden na 2 overwinningen en een gelijk spel in de laatste wedstrijd hebben ze 7 punten weten te verzamelen en dit was nodig.
Nu krijgen ze deze week Anderlecht thuis over de vloer en als ze deze wedstrijd ook zouden kunnen winnen zouden ze toch weer in de midden moot terecht komen en daar hadden ze toch een beetje bang voor want als je 1 punt na 6 speeldagen hebt word het toch een beetje benauwd.

Maar ook Anderlecht heeft de laatste wedstrijden een goed resultaat weten te behalen, met overwinningen tegen Standard, Waasland en Westerlo staan ze nu op 15 punten samen met Antwerp en als ze deze match zouden winnen zouden ze plots weer op een 3 de plaats kunnen komen te staan.
Kan Hein Anderlecht toch nog kampioen maken?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen - Anderlecht live stream