KV Kortrijk – AA Gent live stream

De laatste wedstrijd dat word gespeeld op zaterdag 21/10 gaat tussen KV Kortrijk en AA Gent de wedstrijd begint om 20.30. Een spannende match tussen 2 ploegen dat evenveel punten hebben na 10 speeldagen maar KV Kortrijk heeft wel het thuis voordeel. KV Kortrijk heeft evenveel goals zelf gemaakt als AA Gent alleen krijgen ze meer goals tegen en zullen daar zeker tegen AA Gent daarvoor zorgen moeten maken want AA Gent zal zeker vol voor de aanval gaan in deze wedstrijd. Kan KV Kortrijk toch voor een verassing zorgen door AA Gent te verslaan?

Onder de nieuwe trainer begint AA Gent stilletjes beter te spelen en dit resulteerde vorige speeldag tot een mooie overwinning tegen waasland. Toch als ze nog steeds ambitie hebben om play offs 1 te spelen is winnen een must tegen Kortrijk. Kan AA Gent de prestatie van vorige week herhalen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Kortrijk - AA Gent live stream