Genk – Moeskroen live stream

Zaterdag 14/10 om 20.00 u neemt Genk het thuis op tegen Moeskroen in de laatste onderlinge ontmoeting op het veld van Genk won Genk gemakkelijk met 6-0.

Genk blijft het dit seizoen moeilijk hebben en de laatste wedstrijden speelde het telkens gelijk eerst tegen Oostende daarna tegen Eupen. Kan Genk nu wel eens de volle buit thuis houden en zo terug in de competitie komen?

Moeskroen blijft het zeer goed doen en hebben in de laatste 3 matchen toch weer 7 punten weten te behalen. Moest Moeskroen ook hier de volle buit binnen halen kunnen ze op de 2 de plaats komen naast Charleroi. Toch is Moeskroen volgens de bookmakers zware underdog. Kan Moeskroen op het veld van Genk revanche nemen na de 6-0 van vorig seizoen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Genk – Moeskroen live stream