Charleroi – AA Gent live stream

De volgende topper gaat tussen Charleroi dat AA Gent over de vloer krijgt deze wedstrijd heeft plaats op vrijdag 27/10 om 20.30 u. Charleroi staat nog steeds 2 des in de rankschikking maar verloor de vorige wedstrijd wel zwaar tegen Oostende 3-0. Dit zullen ze ongetwijfeld willen recht zetten en zeker tegen AA Gent toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden.

AA Gent begon verschrikkelijk slecht aan het seizoen en zakte zo al snel helemaal naar onder in de rankschikking. Toch na de trainers wissel lijkt het er op dat ze toch op volle toeren beginnen te draaien en komen ze terug stilaan naar boven in de rankschikking. Vorige speeldag wisten ze thuis overtuigend te winnen met 3-0 tegen Eupen. Kan AA Gent ook tegen Charleroi winnen dat 2 des in de rankschikking staat?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Charleroi – AA Gent live stream