Beerschot Wilrijk – Cercle Brugge live stream

Zaterdag 07/10 neemt Beerschot het thuis op tegen Cercle Brugge de wedstrijd begint om 20.30 u. Beerschot Wilrijk heeft deze week al een goede start genomen en won van Tubeke en hebben nu al 5 punten voorsprong op achtervolger OHL. En in de laatste confrontatie tegen Cercle wonnen ze ook met 0-1 dus zit het vertrouwen goed bij de ploeg van Marc Brys. kunnen ze nu ook thuis de 3 punten pakken?

Bij cercle hebben ze iets goed te maken na een 0-3 verlies tegen OHL, toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want Beerschot is aan een waanzinnig seizoen bezig en zal met de supporters thuis weer het nodige vertrouwen hebben, kan Cercle Brugge voor de verassing van speeldag 10 zorgen? Moest dit lukken voor Cercle zouden ze terug tot op 3 punten komen van Beerschot Wilrijk…

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beerschot Wilrijk - Cercle Brugge live stream