Antwerp – Standard Live Stream

Donderdag 26/10 neemt Antwerp het thuis op tegen Standard deze wedstrijd begint om 20.30 u en zal zeker voor de moeite waard worden om naar te kijken. Antwerp had vorige week nog een zware verplaatsing naar Club Brugge en verloor wel maar dit was met het kleinste verschil. En zeker tegen rivaal Standard zal er een tandje bij worden gezet om de volle buit in de hel van Deurne te houden. In de laatste 3 thuis wedstrijden kon Antwerp steeds de 3 punten thuis houden.

Standard heeft net als vorig jaar een moeilijke start gekend maar is stilaan terug in vorm aan het komen. en won zowel tegen Kortrijk als tegen Moeskroen de laatste wedstrijden. Het is al 7 jaar geleden dat ze tegen Antwerp hebben gespeeld en toen konden ze winnen toch zal het dit jaar niet gemakkelijk worden want Antwerp speelt dit jaar voortreffelijk en staan niet voor niets 4 des in de rankschikking.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp - Standard Live Stream