Waasland Beveren – Antwerp live stream

Waasland Beveren speelt zaterdag 30/09 tegen Antwerp de wedstrijd begint om 20.00 en is hier op live stream te volgen. De laatste keer dat waasland Beveren tegen Antwerp speelde is al van 2012 geleden en toen  kon Waasland Beveren thuis winnen met 2-0. Toch was dit niet het Antwerp van nu en zullen ze alles uit de kast moeten halen om thuis te winnen want Antwerp heeft al laten zien dat ze in de uit wedstrijden zeer sterk zijn.   Vorige week verloor Waasland Beveren thuis tegen Anderlecht en zullen nu extra gemotiveerd zijn om nu wel de punten thuis te houden want de laatste keer dat ze in de competitie thuis nog eens wisten te winnen  is al van 09/09 geleden.

Bij Antwerp zijn ze nog steeds sterk bezig en ook thuis begint het nu wel te lukken om te winnen, in de laatste 2 thuis wedstrijden won Antwerp met 2-0 van Lierse en met 3-0 van Lokeren en verloor het in de laatste 5 wedstrijden niet meer en mits een overwinning op het veld van Waasland Beveren zou het zomaar eens kunnen dat ze na het weekend 2 des staan in de rankschikking.

Gaat Antwerp winnen op Waasland Beveren?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Waasland Beveren – Antwerp live stream