Waasland Beveren – Anderlecht live stream

Zaterdag 23/09 neemt Waasland Beveren het thuis op tegen Anderlecht de wedstrijd start om 20.30 en is op unibet tv hier live te volgen. Waasland Beveren staat voorlopig mooi op een 7 de plek met 9 punten maar moest vorige week de punten delen tegen Charleroi. Toch kunnen ze best tevreden zijn want er is nog maar 2 keer verloren dit seizoen. Is Waasland Beveren de volgende ploeg die stunt tegen Anderlecht?

Bij Anderlecht is Weiler het opgestapt bij Anderlecht en speelt Anderlecht de komende 4 matchen met interim trainer Frutos. Kan Frutos voor de omkeer zorgen en wat gebeurt er als hij alle 4 de wedstrijden weet te winnen. Want bij Anderlecht zoeken ze een vervanger voor Weiller maar kan Frutos met 4 overwinningen toch ervoor zorgen dat hij hoofd Trainer word?

Gaat Beveren winnen van Anderlecht?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Waasland Beveren – Anderlecht live stream