Standard – Lokeren live stream

De laatste wedstrijd van zondag 24/09 gaat tussen Standard en Lokeren de match start om 20.00 en is hier op live stream te bekijken. Standard heeft in een moeilijk seizoen toch een goede match gespeeld in de beker van België en won overtuigend van KSK Heist. En vorige week op het veld van Eupen speelde het ook al gelijk, is dit het vertrouwen dat ze zochten en zijn ze nu eindelijk vertrokken? Ook hebben ze de laatste wedstrijd thuis tegen Lokeren met 2-0 gewonnen en is dit daarom hun kans om een goede zaak te doen in de rankschikking,
kan standard de volle buit nog eens binnen halen want dit is al van 04/08 geleden dat standard nog eens wist te winnen in de Jupiler league.

Lokeren kon zich ook plaatsen in de beker van Belgie door thuis te winnen van Beerschot en mag dus ook door net als alle eerste klassers. Toch zullen ze een moeilijke opdracht hebben om op het veld van Standard punten te pakken want daar is het nooit gemakkelijk om punten mee te nemen. Kan Lokeren voor een verassing zorgen tegen Standard?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live