Standard – Charleroi live stream

Zondag 10/09 speelt Standard thuis tegen Charleroi deze match begint om 18.00 en is live te volgen op unibet tv. Standard heeft vorige speeldag tegen Club Brugge een zware nederlaag geleden en de match eindigde op een 4-0 score. Standard heeft nu 3 nederlagen op rij achter de rug en de supporters zullen niet tevreden zijn met een nieuwe nederlaag, toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden om de volle buit binnen te halen tegen Charleroi.

Charleroi blijft iedereen verbazen en hebben nog steeds het maximale aantal punten. Al hadden ze vorige week wel wat geluk door in de 94 ste minuut te scoren en zo de volle buit binnen te halen tegen Zulte. Kan Charleroi blijven winnen en zo een 18 op 18 halen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Standard-–-Charleroi-live-stream