SK Lierse – Westerlo live stream

Op de 5 de speeldag staat er in 1e klasse B weer een derby op het programma, SK Lierse neemt het thuis op tegen Westerlo. de match is Zaterdag 09/09 en begint om 17.00 en is live te volgen op unibet tv.

SK Lierse is slechter begonnen dan vorig jaar maar we weten dat 1e klasse B een competitie is waar alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn en zo zeker geen gemakkelijke competitie is.
Lierse kwam 3 maal niet verder dan een 2-2 gelijk spel en daar schieten de punten niet mee op, vorige week verloren ze met 2-0 tegen Cercle Brugge en zo staan ze nu op een 6e plaats kan Lierse orde op zaken zetten tegen Westerlo?

Westerlo staat laatste en kon nog maar 2 punten pakken in 4 wedstrijden.
Vorige week kwam het thuis niet verder dan een 2-2 gelijk spel tegen OH Leuven en als ze tegen Lierse de volle buit zouden kunnen nemen zouden ze een zeer goede zaak kunnen doen, toch op het lisp zal het niet gemakkelijk worden om punten te pakken.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

SK Lierse - Westerlo live stream