Sint-Truiden – Genk live stream

De laatste wedstrijd van zaterdag 16/09 gaat tussen Sint-Truiden en Genk deze wedstrijd is live te volgen. Sint-Truiden speelde op de 6 de speeldag 1-1 gelijk tegen Antwerp en staat nog steeds op een 4 de plaats en weer was het Boli dat voor de goal zorgde. Kan Boli weer voor een goal zorgen dan staat hij mee aan kop in de rankschikking van de top schutters stand.

Genk moest vorige week de punten delen met AA Gent en komt zo met 8 punten op de 8 ste plaats te staan. Deze spannende Limburgse derby zal zeker voor sensatie zorgen en mits een overwinning van Genk zouden ze een zeer goede zaak doen in de rankschikking. Maar dan moeten ze wel eerst weten te winnen van Sint-Truiden en dit zal geen gemakkelijke opdracht worden.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Sint-Truiden – Genk live stream