Sint-Truiden – Charleroi live stream

Vrijdag 29/09 neemt Sint-Truiden het thuis op tegen Charleroi, de match start om 20.30 en is hier op live stream te volgen. Sint-Truiden zou een zeer goede zaak kunnen doen omdat het verschil met Charleroi slechts 1 punt is en zo zouden ze virtueel op een 2 de plaats kunnen komen te staan.

Ook hebben ze thuis iets goed te maken want vorige week verloren ze op het veld van KV Mechelen, toch hebben ze al een zeer goede start genomen en zal dit ongetwijfeld een top match worden om naar te kijken. Ook Charleroi is dit seizoen sterk bezig en na een verlies tegen Club Brugge vorige week staan ze nog steeds 2 des. Dus als ze zo willen blijven staan is een punt pakken op het veld van Sint-Truiden een must. Toch met 5 ploegen dat bijna evenveel punten hebben zal dit weekend zeer spannend worden om zo dicht bij Club Brugge te blijven want Brugge heeft al 4 punten voorsprong. Toch in de laatste 3 thuis matchen won Sint-Truiden steeds en winnen op het veld van de kanaries zal zeker niet gemakkelijk worden.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Sint-Truiden - Charleroi live stream