Racing Genk – KV Oostende live stream

Zaterdag 23/09 neemt Genk het thuis op tegen KV Oostende deze wedstrijd begint om 18.00 en is hier op live stream te volgen. Racing Genk speelde vorige speeldag tegen Sint-Truiden maar verloren tegen de kanaries met 2-1, en hebben zo iets goed te maken thuis. Want met 8 punten op 7 wedstrijden kunnen ze niet tevreden zijn als ze elk jaar voor play offs 1 willen spelen. Toch is er nog niets verloren want bijna alle top ploegen dat normaal bovenaan de rankschikking staan hebben een moeilijk start en daarom zou dit wel eens een spannend jaar kunnen worden waarbij veel ploegen op de laatste maanden zullen vechten om een ticket voor de play offs.

KV Oostende heeft sinds jaren voor het eerst moeilijk om eindelijk eens een wedstrijd te kunnen winnen. Wat vorig jaar vanzelf lukte blijkt dit jaar maar niet te lukken en zo staan ze nog steeds met 1 punt laatste in de rankschikking. Kan Oostende nu wel eens voor de verassing zorgen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Racing Genk - KV Oostende live stream