OH Leuven – Beerschot Wilrijk live stream

Zondag 24/09 neemt OH Leuven het thuis op tegen Beerschot Wilrijk de match start om 16.00 en is hier op live stream te volgen. Beerschot Wilrijk staat mooi eerste toch in de beker is het voorbij na 2-0 te gaan verliezen op het veld van Lokeren. Maar dan kan Beerschot nu alles op alles zetten om in eerste klasse B eerste te blijven en zo naar de hoogste afdeling te gaan.

OH Leuven heeft een vermoeiende wedstrijd gehad tegen Sint-Truiden waar het pas na de verleningen de duimen moest leggen. Heeft OH Leuven hier toch de nodige vertrouwen uitgehaald of zit de vermoeidheid nog in de benen? Toch verloor het in de competitie nog maar slechts 1 keer en moesten ze toch winnen van Beerschot zijn ze de enige ploeg in 1 klasse B dat Beerschot het eerste verlies toedient.

Pakt Beerschot 3 punten in Leuven?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

OH Leuven – Beerschot Wilrijk live stream