Moeskroen – KV Mechelen live stream

Zaterdag 30/09 neemt Moeskroen het thuis op tegen KV Mechelen de match start om 20.00 u en word hier uitgezonden. Moeskroen won vorige week met 3-2 en blijft het zeer goed doen in de rankschikking met voorlopig een 4 de plaats. Vooral in de matchen thuis zijn ze moeilijk te verslaan en met een spits als Bolingi zal er aanvallend gespeeld worden. Toch in de laatste 5 onderlinge duels was het telkens KV Mechelen dat won kan Moeskroen daar nu eens verandering in brengen?

KV Mechelen kende een moeilijke start maar in de laatste 5 matchen verloor het enkel nog maar van Club Brugge. Toch staan ze nog redelijk onderaan de rankschikking en hebben ze de punten hard nodig, Kan KV Mechelen op het veld van Moeskroen punten komen halen en zo een zeer goede zaak doen dit weekend?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Moeskroen – KV Mechelen live stream