Moeskroen – Club Brugge live stream

5 de plaats maar kwam vorige week niet verder dan een 1-1 gelijk spel tegen KV Kortrijk. Toch blijft Moeskroen met het nodige vertrouwen spelen want zelfs na een achterstand bleven ze vechten om terug te komen. Kan Moeskroen thuis tegen Club Brugge stunten en zo ervoor zorgen dat Club Brugge de eerste punten laat liggen?

Club Brugge blijft samen met Charleroi de enige ploegen dat na 5 speeldagen de maximum van de punten heeft, Rafealov was bijna weg bij Brugge maar blijft nu toch zeker tot de volgende transfer periode en zal nu de strijd aan gaan mat Vanaken en dit zal zeker de prestaties scherp houden voor de aanvallers van Brugge. Kan Club Brugge ook na 6 speeldagen het maximum van de punten houden?

Pakt Club Brugge 18 op 18?

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Moeskroen – Club Brugge live stream