Lierse – Union live stream

Zaterdag 23/09 speelt Lierse thuis tegen Union de match start om 20.30 en word uitgezonden op unibet tv. Wat vorig jaar allemaal lukte lijkt dit jaar maar niet te lukken, ook in de Beker van België verloor het tegen Antwerp met 2-0 en op het veld van Tubeke ging het met 2-0 onderuit. Kan Lierse dit thuis goedmaken tegen Union?

Union verloor dan weer tegen Oostende in de beker van België en kwam in de competitie niet verder dan een 0-0 tegen OHL. Toch zou Union een uitstekende zaak kunnen doen moesten ze weten te winnen van Lierse want dan zouden ze virtueel toch naar een 2 de plaatst kunnen stijgen. Is Union s staat punten te pakken op het veld van Lierse?

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Lierse – Union live stream