KV Oostende – AA Gent live stream

Zondag 17/09 spelen 2 ploegen tegen elkaar in de strijd om uit de degradatie zone weg te komen, KV Oostende mag thuis AA Gent ontvangen. KV Oostende beleeft een zeer slecht seizoen tegenover vorig jaar en spelen nu een degradatie wedstrijd tegen AA Gent die tevens ook vorig jaar play offs 1 speelde maar waar het ook dit jaar maar niet lukt. KV Oostende kon vorige speeldag voor het eerste puntje zorgen door gelijk te spelen tegen KV Mechelen.

AA Gent blijft ook ondermaats presteren en staat nog steeds op een voorlaatste plaats. Vorige week lukte het bijna om de 3 punten thuis te houden maar in de 89 ste minuut liep het mis en werd het toch nog gelijk 1-1. En zo moesten ze de punten delen met Genk. Kan Genk nu wel voor het eerst de 3 punten mee naar huis nemen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Oostende – AA Gent live stream