KV Mechelen – Sint-Truiden live stream

Zaterdag 23/09 neemt KV Mechelen achter de kazerne het op tegen Sint-Truiden, de match start om 20.00 en is hier op live stream te volgen. KV Mechelen staat met 4 punten onderaan de rankschikking en hebben de punten hard nodig. Vorige week moesten ze een verplaatsing maken naar Club Brugge maar die was een maatje te sterk en won thuis met 2-0. Kan KV Mechelen thuis tegen Sint-Truiden wel de volle buit binnen halen?

Sint-Truiden blijft ook na 7 speeldagen voortreffelijk spelen en staan nog steeds 3 des in de rankschikking met 2 punten minder dan Club Brugge. Ook vorige week wisten ze thuis te winnen tegen Racing Genk met 2-1 en zullen ook nu vol voor de overwinning gaan. Toch een wedstrijd achter de kazerne van Mechelen is nooit gemakkelijk.

Wint KV Mechelen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen – Sint-Truiden live stream