KV Mechelen – KV Oostende live stream

De laatste wedstrijd van de 6e speeldag gaat tussen KV Mechelen en KV Oostende deze wedstrijd is live te volgen op unibet tv.

KV Mechelen verloor vorige speeldag tegen Genk met 1-0 en zullen er alles aan doen om toch met een sterke thuis reputatie de volle buit binnen te halen. In 5 wedstrijden kwam het 3 maal niet verder dan een gelijk spel en daar kom je in de rankschikking niet veel verder mee. Kunnen ze tegen KV Oostende voor het eerst de volle buit wel binnen halen?

KV Oostende smacht nog steeds naar de eerste punten van dit seizoen, maar zal het zeker niet gemakkelijk krijgen om op het veld van Mechelen punten te pakken. KV Oostende moet het vooral hebben van de goals van Gano maar zelfs als hij scoort krijgt KV Oostende te gemakkelijk tegen Goals. Kan Oostende deze speeldag de eerste punten binnen halen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen - KV Oostende live stream