KV Kortrijk – KV Oostende live stream

De negende speeldag staat weeral voor de deur en KV Kortrijk mag thuis KV Oostende ontvangen de match word uitgezonden op live stream en begint om 20.30 u.

KV Kortrijk kon thuis nog voor een verassing zorgen tegen Anderlecht 2-2, maar ging vorige week kansloos onderuit op het veld van Antwerp. Dus hebben thuis voor de supporters iets goed te maken en zullen tegen Oostende zeker voor de aanval kiezen want Oostende is dit jaar erg kwetsbaar achteraan. Toch begon Rolland net zijn draai te vinden maar zal nu enkele maanden out zijn maar dit zou weinig invloed mogen hebben op de ploeg van KV Kortrijk.

Bij KV Oostende blijft het maar stroef gaan en hebben ze maar 1 lichtpunt dit jaar, en dit is Gano dat met 6 goals nog steeds aan de top staat van de topschutter stand. En vorige week kon het op het veld van Genk toch een gouden punt mee naar huis nemen en dit kan misschien nu voor het nodige vertrouwen hebben gezorgd. De laatste keer dat Oostende naar Kortrijk ging wist het nog te winnen met 0-2 kunnen ze dit nog eens herhalen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Kortrijk – KV Oostende live stream