KV Kortrijk – Anderlecht live stream

Zaterdag neemt KV Kortrijk het thuis op tegen Anderlecht de wedstrijd begint om 18.00 en is hier op live stream te bekijken.

KV Kortrijk dat dit weekend Anderlecht op bezoek krijgt speelde vorige week 2-2 op het veld van Zulte Waregem.Tot 2 maal toe kwamen ze op voorsprong tegen Zulte maar dit was telkens van korte duur, en zo eindigde de wedstrijd op een 2-2 gelijk spel. Dit belooft alvast een spannende wedstrijd te worden tussen 2 ploegen dat evenveel punten hebben, kan KV Kortrijk tegen Anderlecht de punten thuis houden?

Anderlecht heeft een slechte start genomen zoals veel ploegen dat normaal elk jaar bovenaan staan, maar Anderlecht kon vorige week wel de 3 punten thuis houden tegen Lokeren. Zijn ze nu bij Anderlecht nu wakker geworden en spelen ze zoals vorig seizoen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Kortrijk – Anderlecht live stream