Eupen – Racing Genk live stream

Zaterdag 30/09 speelt Eupen thuis tegen Racing Genk deze wedstrijd start om 18.00 en is op unibet tv live te volgen. Eupen verloor vorige week nipt op het veld van Moeskroen met 3-2 en staan met 4 punten onderaan de rankschikking.Toch zullen ze geen gemakkelijke opdracht hebben om thuis te winnen van Genk maar ook bij Genk hebben ze een wisselvallig seizoen en kwamen ze tegen Oostende niet verder dan een 1-1 gelijk spel.

De laatste keer dat Genk in de competitie wist te winnen dateert al van 26/08 dus ook bij Genk hebben ze de punten hard nodig en zou een overwinning meer dan welkom zijn. Toch blijft de verdediging het moeilijk hebben bij Genk en slikken ze te gemakkelijk doelpunten. Ken Genk nu wel nog eens overtuigen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Eupen - Racing Genk live stream