Club Brugge – KV Mechelen live stream

Vrijdag 15/09 speelt Club Brugge thuis tegen KV Mechelen de wedstrijd begint om 20.30 en is hier op live stream te volgen.

Club Brugge heeft vorige week voor het eerst in de competitie verloren tegen Moeskroen 2-1 en laten zo Charleroi alleen leider worden. Nu spelen ze thuis in het Jan Breydel stadion tegen KV Mechelen en zullen ze zich zeker willen herpakken. Zeker Horvath dat toch een blunder beging in het doel heeft iets goed te maken.
kan Brugge tegen KV Mechelen wel de volle buit binnen halen?

KV Mechelen speelde vorige week tegen KV Oostende en dit was een wedstrijd tussen 2 ploegen dat echt de punten nodig hadden. Dit was te zien ook aan de wedstrijd waar beide ploegen niet echt overtuigend speelde en de wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijk spel. Zo heeft KV Mechelen nu 4 punten en staan ze op een 13 de plek. Kan KV Mechelen dit weekend voor een stunt zorgen en punten komen rapen op het veld van Club Brugge?

Wint Club Brugge van KV Mechelen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

https://www.livestreamvoetbal.com/club-brugge-kv-mechelen-live-stream/