Club Brugge – AA Gent live stream

Zondag staat er weer een topper op het programma tussen Club Brugge en AA Gent wie wint de strijd in de slag van Vlaanderen? deze match start om zondag 14.30 en word hier op live stream uitgezonden.

Bij Club Brugge blijft alles vlot gaan en staan ze tegenover de topploegen van vorig jaar goed voor de voorsprong op AA Gent bedraagt al 15 punten en op Anderlecht 9 punten, alleen Zulte blijft nog met 4 punten achterstand de enige concurrent dat een beetje kan bij blijven. Ook vorige week wisten ze op het veld van Charleroi de volle buit mee te nemen en zullen ze nu ook weer vol voor de overwinning gaan.

Bij AA Gent hebben ze toch afscheid moeten nemen van trainer Vanhaezenbrouck dat voor Gent toch voor 3 onvergetelijke jaren heeft gezorgd. Toch dit jaar leek er niets meer te lukken eerst een vroege uitschakeling in Europa en dan ook in de competitie leek er niets meer te lukken en staan ze op speeldag 9 nog steeds op de 14 de plaats. Is het ontslag van Hein de ommekeer voor AA Gent?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Club Brugge - AA Gent live stream