Charleroi – Club Brugge live stream

Zondag 24/09 speelt Charleroi thuis tegen Club Brugge de wedstrijd start om 18.00 en is hier op unibet tv live te volgen. Charleroi staat na 7 speeldagen nog steeds 2 des in de rankschikking met slechts 1 puntje minder dan Club Brugge dus dit word een wedstrijd die zeker de moeite waard zal worden want wie hier wint staat op de 8 ste speeldag eerste. Charleroi heeft vorige week al de kans gehad om eerste te komen maar raakte niet verder dan een gelijk spel tegen waasland Beveren. Kan Charleroi nu wel thuis winnen en zo eerste worden?

Club Brugge won vorige week thuis tegen KV Mechelen en dit was nodig om zo eerste te blijven. Kan Club Brugge ook op het veld van Charleroi punten pakken en zo 4 punten uitlopen? Want bij Club Brugge hebben ze het doel zoals altijd om kampioen te worden en alles lijkt er op dat dit jaar wel eens een gemakkelijk jaar zou kunnen worden om dit te doen want zowel Anderlecht,Genk,Gent en Standard spelen dit jaar onder hun doen.

Wie wint deze topper?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Charleroi – Club Brugge live stream