Cercle Brugge – Beerschot Wilrijk live stream

Zondag 10/09 Neemt Cerlce Brugge het op tegen Beerschot Wilrijk dat momenteel eerste staat, deze wedstrijd begint om 16.00 en is live te volgen. Cercle Brugge staat momenteel 2e en mits een overwinning wippen ze terug naar de eerste plaats. Toch Beerschot heeft al laten zien dat ze een ploeg hebben dat elke week voor de overwinning gaat en zullen dit dus ook nu proberen. Cercle Brugge wist vorige week thuis nog met 2-0 van Lierse te winnen en kunnen ze dit ook tegen Beershot?

Met nog 3 wedstrijden te gaan voor de periode tittel staat Beerschot eerste en als ze op Cercle de volle buit zouden kunnen binnen halen zouden ze dus zeer dicht bij de eerste periode tittel zijn.
Kan Beerschot Wilrijk de volle buit binnen halen op het veld van Cercle Brugge?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Cercle Brugge – Beerschot Wilrijk live stream