Beerschot Wilrijk – SK Lierse live stream

Zondag middag staat er weer een Antwerpse derby op het programma Beerschot Wilrijk ontvangt thuis SK Lierse en dit word in een vol stadion gespeeld, toch deze wedstrijd word voor u ook hier op unibet tv uitgezonden om 16.00 u.

Beerschot Wilrijk begon deze competitie tegen Lierse en er werd 2-2 gelijk gespeeld op het lisp. Toch in de matchen erna was Beerschot telkens de sterkste ploeg en staan ze nu eerste in de rankschikking en zullen ze thuis er alles aan doen om de 3 punten thuis te houden.

Lierse wist vorige week nog te winnen van Union maar zal nu een moeilijke verplaatsing hebben hier op het kiel. Toch in een derby gebeuren er wel meer verassingen en zal dit een match zijn tussen 2 ploegen dat er vol voor gaan.

Pakt Beerschot 3 punten tegen Lierse?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beerschot Wilrijk - SK Lierse live stream