Antwerp – Sint-Truiden live stream

Zaterdag 09/09 neemt Antwerp het in de 6 de speeldag op tegen Sint-Truiden de match start om 20.00 en is hier op live stream te volgen.

Antwerp had aanvankelijk een zeer moeilijk programma maar slaagde er toch in om een 10 op 15 te behalen tegen ploegen als Anderlecht AA Gent en Oostende dat toch bij de betere ploegen horen van deze competitie. Toch zal het tegen Sint-Truiden geen gemakkelijke opdracht worden want ook zij hebben een prima start genomen met een mooie 12 op 15.
Antwerp heeft bijna alle punten buitenhuis weten te pakken en kan het nu ook thuis de volle buit binnen halen?

Sint-Truiden heeft tot nu toe nog maar 1 maal verloren en dit was tegen Zulte, voor de rest wonnen ze van Anderlecht, Standard en AA Gent dus ook zeker niet de gemakkelijkste ploegen net als Antwerp dus. Daarom zal dit zeker een match worden dat zeker de moeite waard zal zijn om naar te kijken. Blijft Sint-Truiden de punten binnen halen of kan Antwerp de punten thuis houden?

Gaat den Antwerp winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp – Sint-Truiden live stream