Antwerp – KV Kortrijk live stream

Vrijdag 22/09 neemt Antwerp het thuis op tegen KV Kortrijk deze wedstrijd is live te volgen op unibet tv. Antwerp speelt nog steeds een voortreffelijk seizoen en kon in de beker van België ook Lierse opzij zetten. Jelle van Damme speelde daar zijn eerste volle wedstrijd en scoorde bijna. Toch was het vooral de invaller Hairemans dat met 2 assists goed was en zo voor de overwinning zorgde. Kan Antwerp voor het eerst dit seizoen ook thuis de volle buit pakken?

KV Kortrijk mag ook verder spelen in de beker van België door met 5-3 te winnen tegen Durby,en kon ook vorige week voor een verassing zorgen door gelijk te spelen tegen Anderlecht. Dus zullen ze zeker ook tegen Antwerp voor de nodige sensatie willen zorgen. Kan Kortrijk ook op de bosuil het voor Antwerp moeilijk maken?

Gaat Antwerp winnen van KV Kortrijk?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp – KV Kortrijk live stream