AA Gent – Zulte Waregem live stream

Zondag 24/09 speelt AA Gent thuis tegen Zulte Waregem de wedstrijd start om 14.30 en is hier op live stream te volgen. AA Gent kon vorige week voor de eerste overwinning zorgen op het veld van KV Oostende. Toch blijft AA Gent achter Trainer Vanhaezenbroeck staan en zullen ze nu misschien wel met het nodige vertrouwen spelen tegen Zulte. Kan AA Gent ook Thuis voor de eerste keer de 3 punten pakken?

Zulte Waregem kon ook vorige week de volle buit thuis binnen halen en staat zo met 13 punten 4 des in de rankschikking. Toch hadden ze het de vorige match best moeilijk en kwamen op achterstand tegen Moeskroen. In de 2 de helft van de wedstrijd wisten ze zich wel te herpakken en zo konden ze toch nog de volle buit thuis houden.

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

AA Gent – Zulte Waregem live stream