AA Gent – Racing Genk live stream

Zondag 10/09 spelen 2 ploegen dat de punten hard nodig hebben als ze de ambitie hebben om play offs 1 te spelen AA Gent neemt het thuis op tegen Genk en deze match start om 14.30 deze wedstrijd word uitgezonden op unibet tv. AA Gent kon de vorige speeldag niet verder komen dan een 0-0 gelijk spel tegen Anderlecht en staan zo voorlaatste met 2 puntjes.
Voor een ploeg als Gent is dit onvoldoende en zullen ze gebrand zijn nu wel de volle buit binnen te halen. Kan AA Gent voor het eerst de 3 punten thuis houden?

Racing Genk wist vorige week de eerste thuis overwinning te behalen en staan zo op de 8 ste plaats in de rankschikking. Toch tegen AA Gent zal het geen gemakkelijke opdracht worden en zal er voor elke bal gevochten moeten worden. Kunnen ze beter doen dan Anderlecht dat vorige week 0-0 speelde tegen AA Gent?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

AA Gent - Racing Genk live stream