Roeselare – Beerschot Wilrijk live stream

Vrijdag 01/09 speelt Roeselare thuis tegen Beerschot Wilrijk deze wedstrijd is op live stream te volgen hier. Roeselare staat samen met Beerschot eerste dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Roeselare ging vorige week op het Lisp spelen en kwam daar niet verder dan een 2-2 gelijk spel, en zo kon Beerschot op gelijke hoogte komen, Roeselare heeft al een sterk begin maar kunnen ze nu het verschil maken tegen Beerschot en zo alleen leider worden? Beerschot is ook sterk aan het seizoen begonnen en kon zich ook plaatsen voor de beker van België waar het Lokeren zal ontmoeten. Kan Beerschot op het veld van Roeselare ook punten komen rapen?

Pakt Beerschot 3 punten in Roeselare?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Roeselare – Beerschot Wilrijk live stream