Oostende – Waasland Beveren live stream

De laatste wedstrijd op zaterdag 12/08 gaat tussen Oostende dat thuis Waasland Beveren ontvangt deze match start om 20.30. Oostende is ook aan een slecht begin begonnen en heeft nog geen punten na 2 speeldagen, het kon ook nog geen enkel keer scoren en zal dit nu thuis moeten bewijzen tegen Waasland dat ze geen scorend probleem hebben. Oostende is een aanvallende ploeg en zal dit zeker thuis weer doen trainer Vanderhaeghe heeft nog alle vertrouwen in zijn spelers aan hen om dit te bewijzen…

waasland Beveren kon al 2 maal gelijk spelen en volgens vele is dit momenteel de aangenaamste ploeg om naar te kijken een mooi compliment en kunnen ze dit volhouden tot het einde van dit seizoen? Er werd verwacht dat ze zouden voetballen alsof ze tegen degradatie gingen vechten maar dit doen ze niet z gaan vol voor de aanval wil jij ook deze topper kijken maak dan hier een account aan….

Gaat Oostende winnen?

Loading ... Loading ...

Oostende – Waasland Beveren live stream

waarom unibet tv?