Oostende – Antwerp live stream

Zondag 27/08 om 20.00 neemt Oostende het thuis op tegen Antwerp, deze match is live te volgen op unibet tv. Oostende heeft er tot nu toe het allerslechtste seizoen op zitten in jaren na 4 speeldagen heeft het nog steeds geen enkel punt en staat zo laatste in de rankschikking. Oostende haalde Zinho Gano weg bij Waasland Beveren die daar dit seizoen zeer sterk presteerde al en bij Oostende hopen ze dat hij de ploeg kan helpen en zo uit het dal te kruipen.

Antwerp heeft tot nu toe al iedereen weten te verbazen en dit was vorige week niet anders door op het veld van KV Mechelen met 1-2 te gaan winnen.
toch is bij Antwerp de transfer honger nog niet gestild en ze hebben nu ook weer een gouden koopje gedaan. Met Jelle van Damme die al meteen inzetbaar is zullen ze zeker ook dit weekend punten willen pakken. kunnen ze ook aan de zee de volle buit meenemen?

Pakt Antwerp 3 punten in oostende?

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Oostende – Antwerp live stream