KV Kortrijk – Club Brugge live stream

De 2 de wedstrijd dat zondag 20/08 word gespeeld is tussen KV Kortrijk en Club Brugge deze wedstrijd begint om 18.00 u.

KV Kortrijk staat momenteel op de 4 de plaats met een mooie 4 op 6, vorige week kwam het zelfs 0-2 voor op verplaatsing bij Eupen maar de match eindigde op een 1-2. dus Kortrijk nam de punten mee naar huis.
Kunnen ze dit echter ook tegen Club Brugge dat tot noch toe geen enkele wedstrijd verloren heeft?

Bij Club Brugge gaat het in de competitie voor de wind met een 9 op 9 mogen ze niet klagen, maar Club Brugge heeft nog een aantal spelers rond lopen dat gewild zijn door buitenlandse clubs zo is er interesse voor Engels er zou al contact zijn opgenomen door Stoke City en voor een jonge speler is dit een droom. Kan Club Brugge ook zonder al te veel verkopen blijven winnen?

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Kortrijk – Club Brugge live stream