Floyd Mayweather – Conor McGregor Live

Op zondag 27/08 word de bokswedstrijd van de eeuw gevochten, Floyd Mayweather en Conor McGregor nemen het tegen elkaar op in een duel om de beste bokser te worden van de afgelopen 30 jaar.

De statistieken van Floyd Mayweather zijn overweldigend in heel zijn prof carriere verloor hij nog nooit en won zo 49 wedstrijden zonder er maar ook 1 te verliezen, toch weet ook  Floyd Mayweather hoe het voelt om te verliezen want op de olympische spelen van Atlanta ( 21 jaar geleden) verloor  Floyd Mayweather tegen de Bulgaar Todorov in de halve finales.
Toch was niet iedereen toen overtuigd dat dit verdiend was .
De punten telling was toen heel anders en iedere jury moest toen bij elke rake klap op een knopje drukken waardoor ze een punt kregen. Floyd Mayweather verloor toen met het kleinste verschil 10-9 en moest zo boksen om de bronzen medaille maar won wel die wedstrijd.

Conor McGregor heeft ook een zeer grote palmares en heeft 2 tittels met KO op zijn naam staan maar ook hij weet hoe verliezen aanvoelt.
Conor McGregor is eigenlijk een  kooivechter en kreeg daar de naam THE NOTORIOUS. en heeft ook een kamp verloren degen Diaz waar de wedstrijd werd stilgelegd in de 2 de ronde al.
Maar Conor McGregor wou een rematch en daar kon hij wel winnen. Maar tegen Floyd Mayweather word dit dit een bokswedstrijd en geen kooigevecht. Maakt Conor McGregor een kans tegen de onverslagen kampioen boksen?

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Hoe deze bokswedstrijd Live volgen?

Klik hier om je aan te melden bij Unibet België en volg LIVE deze bokswedstrijd!!!

Floyd-Mayweather-–-Conor-McGregor-live-stream

Eenmaal je een account hebt kan je in de toekomst wedstrijden uit de Jupiler Pro & Proximus League op je PC, Tablet of Smartphone! Een vereiste is dat je minstens een balans van €0.10 cent op je account hebt staan.