Club Brugge – Eupen live stream

Op 06/08 speelt Club Brugge de eerste thuis wedstrijd van het seizoen, en neemt het op tegen Eupen deze match vind plaats om 20,00 en daarmee sluiten we de 2 de speeldag af.

Club Brugge begon de eerste speeldag perfect en won met 0-4 op het veld van Lokeren daarmee  begonnen ze perfect en dit zullen ze zeker willen blijven doen, Maar dan zullen ze zeker beter moeten spelen dan tegen Basaksehir want thuis een 2-0 voorsprong terug uit handen geven is niet echt goed.Kan Leko deze ploeg naar de tittel lijden?

Eupen heeft vorige week een zware nederlaag geleden thuis tegen Zulte Waregem, en zullen ook tegen Club Brugge een lastige match hebben want thuis zal Brugge er alles aan doen om de punten thuis te houden.

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

waarom unibet tv?

Club Brugge - Eupen live stream