Anderlecht – KV Oostende live stream

Op Zondag 06/08 heeft Anderlecht opnieuw de kans om de eerste 3 punten thuis te pakken tegen KV Oostende, deze match vind plaats om 18u00.

Anderlecht begon de competitie met een gelijk spel op Antwerp en dit was niet de verwachting voor de landskampioen, nu spelen ze thuis tegen KV Oostende en zullen de supporters wel meer verwachten en zullen niet meer tevreden zijn met een gelijk spel. Anderlecht is aan het onderhandelen om Thomas vermalen binnen te halen en dit wil wel degelijk zeggen dat de ambitie niet anders is dan kampioen spelen.

KV Oostende verloor vorige speeldag verrassend thuis tegen Moeskroen en nu de verplaatsing naar Anderlecht is niet echt een cadeau, want als ze verliezen hebben ze een 0 op 6 en dt is niet het begin waar ze op het wachten waren.

Wie gaat er winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

waarom unibet tv?

Anderlecht - KV Oostende live stream