AA Gent – Antwerp live stream

Op Zondag 06/08 speelt AA Gent thuis de 2 de wedstrijd in de Jupiler Pro League tegen Antwerp om 14u30. Antwerp heeft op de eerste speeldag al direct voor een verassing kunnen zorgen om thuis tegen Anderlecht de 0-0 te kunnen houden, het was vooral de knal prestatie van Bolat de keeper waar veel mensen dachten dat die was afgeschreven maar dit lijkt niets dan minder waar te zijn. In de eerste helft was het zelfs Antwerp dat beter speelde dan Anderlecht en daardoor hebben ze nu al veel respect gekregen want wie dacht dat Antwerp een vogel voor de kat zou zijn in eerste klasse is nu al gewaarschuwd….

Toch AA Gent heeft het thuis voordeel en kan Antwerp ook op verplaatsing voor de verassing zorgen?

Gaat Antwerp winnen op gent?

Loading ... Loading ...

waarom unibet tv?

AA Gent – Antwerp live stream