Antwerp – Anderlecht live stream

Antwerp mag de competitie openen tegen Landskampioen Anderlecht en dit zal dan ook ineens de test zijn om te kijken of ze klaar zijn om in de eerste klasse mee te draaien.

Antwerp heeft een aantal oefen matchen gespeeld maar telkens tegen zwakkere tegenstanders maar wonnen wel alles, ook hebben ze een aantal nieuwe spelers aangetrokken Dylan Batubinsika en Moustapha Sall zijn de nieuwe verdedigers en Sinan Bolat is dan weer een keeper met veel ervaring.
Kan Antwerp voor de eerste verassing zorgen en Anderlecht een rake klap uit delen?

Voor Anderlecht is er echter maar één doel en dat is opnieuw kampioen spelen en bij Anderlecht zijn ze blij dat ze op de eerste speeldag op het veld van Antwerp mogen spelen want dit is al zeer lang geleden en op papier zijn zij het sterkst, maar als ze denken dat ze al gewonnen hebben op voorhand zou dit wel eens verkeerd kunnen aflopen, kan Anderlecht de voetjes op de grond houden en ervoor gaan?

Wil jij ook deze wedstrijd bekijken maak dan hier aan account aan….

waarom unibet tv?

Antwerp - Anderlecht live stream