Portugal – Mexico live stream

Een andere topper in de Confederations Cup gaat tussen Portugal de Europese kampioen en Mexico dat al voor de 7 de keer deelneemt aan de Confederations Cup en zo het meeste ervaring heeft in dit toernooi.

Met Cristiano Ronaldo dat altijd speelt om bekers te winnen heeft Portugal een zeer sterke ploeg want niet alle landen nemen hun sterkste ploeg mee naar de Confederations Cup dat eigenlijk word aanzien als opwarmer voor het WK.

Mexico heeft een ploeg gemaakt dat rust op ervaring en plaats heeft gemaakt voor spelers dat echt willen stunten en enkel content zullen zijn als ze minstens de halve finale halen.
Beide ploegen zijn dus zeker in vorm en dit word zeker een match die elke voetbal liefhebber wil zien wil jij dit ook maak dan hier een account aan en kijk naar deze topper…

waarom unibet tv?